1.9 C
Denmark
lørdag, november 15, 2025

“Lækker og Cremet Kylling i Karry – En Uundgåelig Hverdagsfavorit”

Ingredienser (4 personer):

  • 500 g kyllingebryst eller kyllingefilet
  • 2 spsk olie eller smør
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2-3 spsk karrypulver (justér efter smag)
  • 1 dåse kokosmælk (400 ml)
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 æble, revet
  • Salt og peber efter smag
  • Frisk koriander eller persille til pynt

Til servering:

  • Ris

Fremgangsmåde:

  • Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
  • Varm olie eller smør op i en stor gryde, og brun kyllingestykkerne let. Tag dem op og sæt til side.
  • I samme gryde svitses løg og hvidløg, indtil de er bløde. Tilsæt karrypulver, og lad det stege med i et minut, så smagen frigives.
  • Hæld kokosmælk og hønsebouillon i gryden, og rør godt rundt.
  • Tilsæt gulerødder, peberfrugt og det revne æble. Lad det simre i ca. 5 minutter.
  • Kom de brunede kyllingestykker tilbage i gryden, og lad retten simre i yderligere 10-15 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt, og grøntsagerne er møre.
  • Smag til med salt og peber.

Servering:
Server den lækre kylling i karry sammen med dampede ris for en fyldig og velsmagende ret. Pynt retten med friskhakket koriander eller persille for at tilføje en dekorativ og aromatisk finish.

Andre spændende opskrifter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Følg os

0FansLike
0SubscribersSubscribe

Seneste opskrifter

Populære opskrifter