Ingredienser (4 personer):
- 500 g kyllingebryst eller kyllingefilet
- 2 spsk olie eller smør
- 2 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2-3 spsk karrypulver (justér efter smag)
- 1 dåse kokosmælk (400 ml)
- 2 dl hønsebouillon
- 2 gulerødder, skåret i skiver
- 1 rød peberfrugt, skåret i strimler
- 1 æble, revet
- Salt og peber efter smag
- Frisk koriander eller persille til pynt
Til servering:
- Ris
Fremgangsmåde:
- Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
- Varm olie eller smør op i en stor gryde, og brun kyllingestykkerne let. Tag dem op og sæt til side.
- I samme gryde svitses løg og hvidløg, indtil de er bløde. Tilsæt karrypulver, og lad det stege med i et minut, så smagen frigives.
- Hæld kokosmælk og hønsebouillon i gryden, og rør godt rundt.
- Tilsæt gulerødder, peberfrugt og det revne æble. Lad det simre i ca. 5 minutter.
- Kom de brunede kyllingestykker tilbage i gryden, og lad retten simre i yderligere 10-15 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt, og grøntsagerne er møre.
- Smag til med salt og peber.
Servering:
Server den lækre kylling i karry sammen med dampede ris for en fyldig og velsmagende ret. Pynt retten med friskhakket koriander eller persille for at tilføje en dekorativ og aromatisk finish.

