Leder du efter en ret, der er både nem, hurtig og fuld af smag? Så er pulled chicken i airfryer lige noget for dig! Forestil dig saftigt kyllingekød, der falder fra hinanden, krydret til perfektion og klar til at fylde i en lækker sandwich, tortilla eller servere med sprøde grøntsager. Med airfryeren bliver det hele gjort på en brøkdel af tiden, og resultatet er så godt, at det smager som om, det har stået i ovnen i timer. Perfekt til travle hverdage eller som en del af en buffet til gæsterne!
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst
- 1 spsk olie
- 2 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk løgpulver
- ½ tsk chilipulver (valgfrit)
- 1 dl barbecuesauce
- Salt og peber efter smag
Sådan gør du
- Forbered kyllingen:
- Pensl kyllingebrysterne med olie, og krydr dem godt med paprika, hvidløgspulver, løgpulver, chilipulver, salt og peber.
- Tilbered i airfryer:
- Læg kyllingebrysterne i airfryerkurven. Sørg for, at der er lidt luft mellem dem.
- Tilbered ved 180 °C i 15-18 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt (kernetemperaturen skal være 75 °C).
- Træk kødet fra hinanden:
- Tag kyllingen ud, og lad den hvile i 5 minutter. Brug to gafler til at trække kødet fra hinanden, så det bliver til fine strimler.
- Bland med barbecuesauce:
- Vend det strimlede kyllingekød i barbecuesaucen, så det bliver saftigt og fuld af smag.
- Servering:
- Server pulled chicken i burgerboller, tortillas, eller som topping på en frisk salat.
Tip!
Prøv at tilføje lidt frisk lime, koriander eller chili til serveringen for en ekstra smagsoplevelse.