-3.1 C
Denmark
mandag, februar 17, 2025

Fyldig Karrysuppe med Kylling og Kartofler til Hele Familien

Der er noget helt særligt ved at samles om en skål varm, duftende suppe på en kølig dag. Denne fyldige karrysuppe med kylling, kartofler og gulerødder er ikke bare nem at lave, men den bringer også masser af smag og hygge til middagsbordet. Perfekt til både travle hverdage og afslappede weekender.


Ingredienser (4 personer)

  • 500 g gulerødder
  • 500 g kartofler
  • 400 g kyllingeinderfilet
  • Salt og peber
  • 3 spsk smør
  • 2 store løg
  • 2 spsk karry
  • 1 liter vand
  • 3 hønsebouillonterninger
  • 3 dl fløde

Fremgangsmåde

  1. Forbered grøntsagerne
    Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i mundrette tern. Sæt dem til side.
  2. Tilbered kyllingen
    Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber. Smelt 1 spsk smør i en stor gryde, og steg kyllingen, indtil den er gennemstegt. Tag kyllingen op, og læg den til side.
  3. Sautér løg
    Hak løgene fint, og steg dem i resten af smørret, indtil de er klare og bløde.
  4. Tilsæt grøntsager og karry
    Kom gulerødder, kartofler og karry i gryden, og svits det i 2-3 minutter for at frigive smagen i karryen.
  5. Kog suppen
    Hæld vandet i gryden, smuldr bouillonterningerne i, og bring det i kog. Lad suppen simre i ca. 15 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre.
  6. Afslut suppen
    Riv eller skær den stegte kylling i mindre stykker, og kom dem i gryden sammen med fløden. Varm suppen igennem, og smag til med salt og peber.

Serveringstip

Server suppen med et stykke friskbagt brød eller sprøde naanbrød. Top med lidt friskhakket persille eller en skefuld cremefraiche for ekstra lækkerhed.

Andre spændende opskrifter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Følg os

0FansLike
0SubscribersSubscribe

Seneste opskrifter

Populære opskrifter