-3.1 C
Denmark
mandag, februar 17, 2025

Hummer-, krabbe- og lakse pastaret

Ingredienser:

  • 1 hummerhale, kogt og hakket
  • 225 g krabbekød, tjekket for skaller
  • 2 laksefileter, skindet fjernet og skåret i stykker
  • 225 g fettuccine pasta
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk usaltet smør
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 5 dl fløde
  • 1 dl revet parmesanost
  • 1 spsk Cajun krydderi
  • Salt og peber efter smag
  • 1/4 dl frisk persille, hakket

Fremgangsmåde:

  1. Kog fettuccine efter pakkens anvisning, hæld vandet fra, og stil til side.
  2. Varm olivenolien op i en stor pande ved middel varme. Tilsæt laksestykker, krydr med Cajun krydderi, og steg dem i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gennemstegte. Tag dem af panden, og stil til side.
  3. Smelt smørret i samme pande og tilsæt finthakket hvidløg. Sautér indtil duften er frigivet.
  4. Hæld fløden i under konstant omrøring, og tilsæt derefter parmesanosten. Lad saucen simre i ca. 5 minutter, indtil den tykner.
  5. Tilsæt den hakkede hummer, krabbekødet og den stegte laks til saucen og rør det hele godt sammen.
  6. Vend den kogte fettuccine i saucen, indtil den er jævnt dækket.
  7. Smag til med ekstra salt, peber og Cajun krydderi efter behov.
  8. Pynt med friskhakket persille og server retten varm.

Noter: Juster mængden af Cajun krydderi alt efter din præference for krydret mad.

Forberedelsestid: 20 minutter | Tilberedningstid: 20 minutter | Samlet tid: 40 minutter | Portioner: 4 | Kalorier: 800

Previous article
Next article

Andre spændende opskrifter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Følg os

0FansLike
0SubscribersSubscribe

Seneste opskrifter

Populære opskrifter